Fotografering till teateraffisch

Marcus Gårder fotograferar Leif Andrée. Vi har bestämt att Affischen till Teater Galeasens kommande uppsättning ”Agamemnons förbannelse” ska visa Leif framför rivningskvarteren på Timmermansgatan. En vecka senare råkar art directorn passera kvarteret när rivningen når sin kulmen och tar en bild med telefonen som blir bakgrunden i bildmontaget.

Se slutresultatet

 

 

Soya Konstrum fyller fem år

Soya konstrum är inne på sitt femte år med fina utställningar, stimmiga vernissager och en entusiastisk publik. För att fira detta visas just nu en samlingsutställning där alla 13 konstnärer som hittills ställt ut på Soya Konstrum medverkar. Utställningen inleddes med ett fullsatt kalasvernissage där vår kurator Håkan Bull excellerade. Som avslutning på kvällen fick alla gäster en numrerad litografi skapad speciellt för utställningen av Ulf Frödin, en av konstnärerna som ställde ut.

Fotografering till 75-årskampanjen för Stockholmshem

Så mycket ljus som möjligt var förhoppningen inför plåtningen. Trots att väderprognosen var dyster så sken solen när det var dags. Emilia Bergmark-Jiménes jobbade hårt. Tack alla inblandade för ett bra jobb!