Ny uppdragsgivare – Hjälpmedelsinstitutet

Hjälpmedelsinstitutet är ett nationellt kunskapscentrum som ägs av staten och Sveriges Kommuner och Landsting. Hjälpmedelsinstitutet stimulerar till utveckling och prövar i samarbeten med andra, nya metoder och ny teknik och sprider kunskap genom kommunikation och utbildningar. Deras arbete har bidragit till att flera hjälpmedel har utvecklats och fått allmän spridning, till exempel den lättanvända mobiltelefonen Doro, prisbelönta rollatorn Veloped samt Ippin som kopplas till TV-apparater för att ta emot bilder, filmer, ljud och textmeddelanden från mobiltelefoner och datorer.
Soya är upphandlad som fullservicebyrå för kommunikationstjänster och vi ser fram emot ett spännande samarbete.

Skärgårdsstiftelsen väljer Soya kommunikation

Skärgårdsstiftelsens har som uppdrag att både bevara landskapsbilden och främja utvecklingen av områdena i Stockholms skärgård. Huvuduppdraget är att öppna möjligheterna för alla människor att få uppleva och njuta av Stockholms skärgård.
Soya Kommunikation är upphandlade inom informations- och kommunikationstjänster. Väldigt roligt tycker vi!

Soya har ny adress

Efter 9 år på Kammakargatan kändes det dags att bryta upp. Vi har tagit klivet över till Södermalm och närmare bestämt Folkungagatan 122. Förutom trevlig atmosfär kan vi numera också bjuda på en riktigt bra espresso. Välkommen förbi!

Här hittar du oss!

Soya nominerad till Publishingpriset

Soya Kommunikation har blivit nominerad med två bidrag i årets Publishingpris. I kategorin läromedel har boken Kanal – medier, samhälle och kommunikation, utgiven av Sanoma Utbildning, blivit nominerad. Fredrik Snellman står för formgivningen. I kategorin praktverk har boken Raw Power blivit nominerad. Boken innehåller fotografier av Mats Bäcker från Sveriges rockscen på 70- och 80-talet, formgiven av Jan Larsson.

bok_kanal

rawpower


Stockholmshem på Bomässan 2012

Med hela Stockholmshems nybyggda kvarter som legomodell och möjligheten att själv få bygga med jättelegoklossar blev Stockholmshems utställning en favorit hos barnen. Lekfull dekor kom upp innan öppningen och bidrog till att locka besökare.