Uppskattat och välbesökt vernissage!

DSC_0030

DSC_0071

DSC_0043

Första vernissagen i nya lokalerna bjöd på spännande verk av Malin Ståhl – foto, teckningar, video och två performance! För er som missade tillfället finns ny chans längre fram. Extra visning blir det 15 maj.

Mer om Malin Ståhl på Soya Konstrum.

Ny grafisk profil för Mälardalsrådet

Mälardalsrådet är en ideell och politiskt styrd organisation som driver utvecklingsfrågor med syfte att stärka Stockholm-Mälarregionen som en konkurrenskraftig och hållbar region. Rådet driver tre processer inom infrastruktur, kompetensförsörjning och internationell benchmarking. Den nya profilen förtydligar bilden av Mälardalsrådet som en dynamisk mötesplats för politik, näringsliv och akademi där samverkan är framgångsfaktorn.

mdr_animering

Stockholmshem söker hyresgäster!

stockholmshem

Byggställningarna på Wollmar Yxkullsgatan har fått en ny kostym. Färglada vepor lyser upp kvarteret och lockar presumtiva företagare till de kommande lokalerna i Stockholmshems fastighet.

På gång – ny utställning på Soya Konstrum

Vår uppskattade utställningsverksamhet håller på att ta plats i våra nya lokaler på Folkungagatan. Vi är i full gång att planera kommande utställning. I mitten på mars drar första utställningen i gång där vi visar verk av Malin Ståhl. Bland annat blir det performance för första gången på Soya Konstrum!